A Milli Takım dün akşam Makedonya ile dostluk maçına çıktı. Karşılaşma 0-0 berabere bitti. Maç sonrası büyük bir gerilim yaşandı. EURO 2016’da yaşanan prim tartışmaları takım uçağında tekrar açıldı. Milli Futbolcu Arda Turan, Bilal Meşe’yi hedef alarak “Söyle Bilal Meşe, söyle orada mıydın? Bizle miydin de prim mevzusunu yazdın? Biz kimden para istemişiz?  Gazeteciliğe 1973 yılında başlayan Bilal Meşe lise mezunudur. Mesleğe Türk Haberler Ajansı’nda başlayan Meşe, ilk olarak Beşiktaş muhabirliği yaptı. Ünlü gazeteci şu an Milliyet gazetesinde spor yazarlığı yapıyor.

ARDA TURAN NEDEN SALDIRDI?

Milli Futbolcu Arda Turan, Bilal Meşe’yi hedef alarak “Söyle Bilal Meşe, söyle orada mıydın? Bizle miydin de prim mevzusunu yazdın? Biz kimden para istemişiz? Kimden prim istemişiz? Konuş şimdi konuş. Hadi, onlarda burada! Burada soruyorum. Kim yazdırdı bunları sana. Kim söylüyor sana bunları söyle hadi. Bu ülke böyle ülke! Seni bu uçağa alırlar. Alırlar tabii. Seni bu uçağa alanlara da söylüyorum! Duysunlar. Senin gibi şerefsizi bu uçağa alanların a…. k….!” tepki gösterdi.

BİLAL MEŞE KİMDİR?

Gazeteciliğe 1973 yılında başlayan Bilal Meşe lise mezunudur. Mesleğe Türk Haberler Ajansı’nda başlayan Meşe, ilk olarak Beşiktaş muhabirliği yaptı. Ünlü gazeteci şu an Milliyet gazetesinde spor yazarlığı yapıyor.



Kaynak : Akşam