Ergin Ataman davayı geri çekti..

Önceki yıl Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Liv Hospital arasında oynanan olaylı basketbol finali sonrası sarı lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım, Ergin Ataman hakkında bazı sözler sarf etmiş ve bunun üzerine Ergin Ataman bir ceza ve tazminat davası açmıştı. Bu dava uzun süredir devam ediyordu.

Almanya ve Fransa’da gerçekleşen Avrupa Şampiyonası öncesi Fenerbahçe Kulübü bir çıkış yaparak milli takımda oyuncularının akıllarının çelindiği ve başka kulüplere transfer edildiklerini açıklamıştı.

Tüm bu tartışmaların sonunda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, milli takım koçu Ergin Ataman’ın kendisine bir dava açtığını ve böyle bir davayı açmış bir milli takım hocası varken Avrupa Şampiyonası için Milli Takım’a oyuncu göndermeyeceklerini açıklamıştı. Ancak sarı lacivertliler daha sonra bu kararlarından vazgeçmişti.

Fenerbahçe’nin bu kararının nedeni ise ortaya çıktı. Ergin Ataman, Avrupa Şampiyonası öncesi sarı lacivertilerin başkanı Aziz Yıldırım’a açtığı davayı geri çekti. Başkan Yıldırım da davanın geri çekilmesinin ardından yumuşadı ve oyuncuların şampiyonaya katılmasına izin verdi.

Ataman’ın gerginleşen ortam nedeniyle bu kararı aldığı belirtiliyor. Sarı lacivertli cephede bir yumuşama yaşansa da Mahmut Uslu’nun aynı final serisi sonrası Ataman’ın açıklamaları nedeniyle açtığı dava ise sürüyor.

Bu davayı geri çekmeyen Uslu’nun bu kararından kesinlikle vazgeçmeyeceği belirtiliyor.

(Hürriyet)