Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman, bugün yapılan antrenman sonrasında basın mensuplasıyla bir araya geldi.

Hürriyet'in derlediği habere göre transferde almaktan çok satmaya odaklanacaklarını anlatan Kocaman, "Elimizde sihirli değnek yok. Akılla, bilgiyle hedefe yürüyeceğiz. Sonra oyunculardan isteyeceğiz. Hataları düzelteceğiz. Belki de kısa sürede çok kuvvetli rakipleri büken bir takım haline geleceğiz. Bir makine gibi olacak..." dedi.

"KJAER AYRILIRSA..."

Kocaman, Simon Kjaer'nın takımdan ayrılması halinde bir stoper transferi yapacaklarını da belirtirken, "Bir adım sonra gelebileceklerle şu anda kaybedeceğimiz arasında bir mukayese yapacaksam, şu anda kaybedeceksek kaybedelim ama bu riski alalım." diye konuştu. İşler iyi giderse orta ve uzun vadede takımın yaş ortalaması da düşürülür, mukaveleler daha orta ve uzun vadeli olur. Bundan kaçış yok.

Robert Lewandowski FC Bayern 08042017

"LEWANDOWSKI İÇİN KULÜBÜYLE ANLAŞMIŞTIK"

Aykut Kocaman, 2010 yılında şu anda Bayern Münih forması giyen Robert Lewandowski için Lech Poznan ile anlaştıklarını da itiraf ederken, "O dönem ciddi bir para önermiştik. Kulübü de oyuncuyu bize vermişti. Ancak Lewandowski 'Dortmund'a söz verdim.' dedi ve sözünde durdu." ifadelerini kullandı.