Bakan Kılıç'tan Milli Sporculara Kutlama.



Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 100 metrede gümüş madalya kazanan milli atlet Jak Ali Harvey ile kadınlar gülle atmada bronz madalya alan milli sporcu Emel Dereli'yi kutladı.


Bakan Kılıç'ın açıklamaları ; 
"Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da düzenlenen 23. Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 100 metre finalinde elde ettiği sonuç ile milli sporcumuz Jak Ali Harvey bizleri gururlandırdı. Şampiyonada gümüş madalya kazanarak bizleri gururlandıran milli atletimiz Jak Ali Harvey'i yürekten kutluyor, spor yaşamında başarılarının devamını diliyorum. Başarısında emeği geçen herkese Türk sporu adına teşekkür ediyorum.

Kılıç, kadınlar gülle atmada bronz madalya alan milli sporcu Emel Dereli'yi başarısından dolayı kutlayarak, "Milli sporcumuz Emel, müsabaka öncesi verdiği çalışmasının karşılığını kürsüye çıkarak aldı ve Türk gülle atma tarihine geçen bu başarısı ile bizleri gururlandırdı. Milli sporcumuzun gelecek şampiyonalarda da ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek kürsüde yer alacağına gönülden inanıyorum. Amsterdam'da süren şampiyonada mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum."