Son iki genel kurulunun yasal olmadığı ortaya çıkan Balıkesirspor, yarın çoğunluk sağlanamaz ise 6 Haziran Pazartesi günü ilk kez gerçek bir genel kurul yapacak.

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi, 31 Aralık 2015 tarihi itibari ile Balıkesirspor Kulübü Derneği'ne kayıtlı üye sayısı 824 olduğunu belirterek, "Tüzüğümüzün 11. maddesine göre 2015 yılı ödentisini ödeyerek 30 Mayıs Pazartesi günü saat 17.00'de yapılacak olan genel kurulumuza katılacak olan 449 üyeden oluşan genel kurul listesini açıklamış bulunmaktayız." dedi.

Şuan kulüp başkanlığı görevinde bulunan Dr. Feyyaz Çiftçi, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un isteği üzerine kulüp başkanlığına devam ettiğini belirtti.

Balıkesirspor'un olağan genel kurulu 30 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 6 Haziran 2016 Pazartesi günü yapılacak.

ÇİFÇTİ, YÖNETİM LİSTESİNDE DEĞİŞİKLİKLER YAPACAK

Kongrenin büyük olasılıkla 30 Mayıs 2016 Pazartesi günü yapılacağını açıklayan Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi, kongrede yeniden aday olacağını, yönetim kurulunda ise küçük değişikler yapacağını açıkladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'la istişarede bulunduktan sonra devam kararı aldığını belirten Çiftçi, şöyle konuştu: 

" Balıksir Büyükşehir Belediyesi'nin desteği olmadan zaten ayakta kalmak mümkün değil. Özellikle sponsor bulma konusunda bize yardımcı oluyorlar. Başkanın önerileri doğrultusunda devam ediyoruz. Şu şartlarda zaten Büyükşehirin desteği olmadan bu işe devam ediyor olmak ya da devam etmeye kalkışmak Balıkesirspor kulübüne ihanet olur. Bizim de yapmak istediklerimiz, hedeflerimiz var. Biz Mayıs kongresinde her şartta adayız."

824 ÜYEDEN 449'U OY KULLANMA HAKKI KAZANDI

Bu arada  Balıkesirspor Kulübü, kongre öncesi 824 üyeden aidatlarını ödeyen ve oy kullanmaya hakkı olan 449 genel kurul üyesinin isimlerini internet sitesinden duyurdu.

(Kaynak:Sondakika.com)