Süper Lig ekiplerinden Sivasspor forması giyen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Emre Kılınç ile Beşiktaş ve Galatasaray'ın ilgilenddiği biliniyor.

 Emre Kılınç'ın menajeri William D'avila oyuncusunun transfer durumu hakkında açıklamalar yaptı.

Ajansspor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan D'avila şu ifadeleri kullandı; "Emre ile ilgili kararı çok kısa sürede vereceğiz. Gerekli değerlendirmeleri yaptık. Avrupa'da iki önemli kulüple görüşüyoruz. Bir tanesi Almanya Bundesliga takımı. İstanbul'un iki büyük kulübüyle de müzakerelerimiz devam ediyor. Bu iki kulüpten bir tanesi Şampiyonlar Ligi'nde diğeri Avrupa Ligi'nde oynayabilir. Bizim için belirleyici bir kriter" 

Menajer D'avila, "Galatasaray elbette ki çok önemli ve büyük bir kulüp. Emre ile birlikte teklifi değerlendiriyoruz; ancak İstanbul'un diğer büyük kulübü de önemli bir seçenek olabilir. Ayrıca Bundesliga kulübü bize resmî teklifini sundu ve onlar Emre'nin transferinde gerçekten çok istekliler" şeklinde konuştu.

D'avila, "Emre yurtdışında mı oynamayı istiyor" sorusuna ise şu yanıtı verdi; "Mutlak biçimde öyle değil. Şartlar ve tekliflerin niteliği belirleyici olacak" şeklinde cevap verdi.

İspanyol kulübü Getafe'nin kendisiyle Emre için görüşme yaptığını dile getiren D'avila, "Görüşüyoruz; ama Emre için şu anda Getafe öncelik değil. Aslında iyi bir seçenek olabilirdi. Avrupa Ligi'nde oynuyorlar ve bu sezon başarılı oldular. Zaten orada oynayan Oghenekaro Etebo benim oyuncum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Mynet