Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe maçı öncesi karşılaşmaya ilişkin detaylar netleşmeye başladı.

1 maç eksiği bulunmasına rağmen 63 puanla ligin zirvesinde yer alan Siyah Beyazlı takım, 58 puanla ligin üçüncü sırasında yer alan Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Sarı Lacivertli takım karşılaşmadan 3 puanla ayrılması halinde zirve ile arasındaki puan farkını 2'ye indirme fırsatı yakalayacak. Beşiktaş'ın karşılaşmadan 3 puanla ayrılması halinde ise Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı 8'e yükselecek ve Sarı Lacivertli takımın şampiyonluk umutları azalacak.

İki takım arasında oynanan son 5 maçta 2 kez beraberlik sağlanırken 1 maçı Fenerbahçe kazanmış 2 mücadele de Beşiktaş'ın üstünlüğü ile tamamlanmıştı. 

İki takım arasındaki son maçı ise Beşiktaş, Kadıköy'de 4-3 kazanmıştı.

SAKAT VE CEZALI FUTOLCULAR

Siyah Beyazlı ekipte Gökhan Töre dışında eksik oyuncu bulunmazken, Fenerbahçe'de Perotti, Mesut Özil ve Sadık Çiftpınar sakatlıkları nedeniyle mücadelede forma giyemeyecekler.

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, DERBİ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren kritik müsabaka 21 Mart 2021 Pazar günü oynanacak. Karşılaşma saat 19:00'da başlayacak ve Bein Sports ekranlarından canlı izlenebilecek..

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'LERİ

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef de Souza, Atiba, Ljajic, Ghezzal, Larin, Aboubakar

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Gökhan Gönül, serdar Aziz, Attila Szalai, Novak, Sosa, Mert Hakan Yandaş, Pelkas, Valencia, Osayi, Thiam

Kaynak: Fotomaç