İstanbul, İzmir, Ankara, Konya ve Adana'da yılda 2 kez düzenlenen, şirket çalışanlarından oluşan takımların yarıştığı, Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı şirketler arası futbol ligi olan Business Cup 'da 2016 Güz dönemi şampiyonları belirlenmeye başladı.

İzmir, Ankara ve Konya'da Şampiyonlar Belirlendi !
Business Cup İzmir finalinde Jtı'ı 2-0 ile geçen Norm Group bu ilde şampiyonluğu göğüslerken, Ankara'da ise Dia inşaat - EnerjiSA finalinde gülen 6-2 'lik skorla Dia inşaat oldu. Konya finallerinde Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Rixos Konya arasında oynanılan maçta Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 2-0' lık galibiyeti ile sonuçlandı.

İstanbul ve Adana Şampiyonları Belli oluyor !
25 Aralık Pazar günü İstanbul ve Adana'da düzenlenecek Business Cup il finalleri mücadelelerinin ardından İstanbul ve Adana'nın en iyi şirket futbol takımı belirlenecek.

Şampiyon Avrupa'ya!
İl şampiyonlarının Mayıs ayında konuk edilecekleri Antalya'da düzenlenecek Türkiye Finallerinin sonunda ise Türkiye'nin en iyi şirket futbol takımı belirlenecek. Türkiye Şampiyonu olacak takım, İtalya'da özel olarak üretilen 1 metre boyundaki el yapımı Business Cup 2016-2017 Sezonu Şampiyonluk Kupası'nın sahibi olmanın yanı sıra ülkemizi Maribor'da düzenlenecek olan Avrupa Halı Saha Şampiyonlar Liginde temsil etme hakkı kazanacak.