SiVASSPOR (D): Sivas hem savunma hem de hücumda büyük maç kaldıracak bir yapıda değil. Sergen Yalçın takımını 2 yönlü oynatmak istiyor ama hem savunma hem de hücumda ciddi sorunları var. Fenerbahçe ideale yakın bir kadroyla çıkarsa kazanır.

ERCiYESSPOR: Önemli olan ideal orta sahasıyla sahada olmak. Emre-Raul-Topal üçlüsünün yanında bir de Alper’in driplinglerini eklerseniz Fenerbahçe’nin yenilmesi zor. Ciddi sakatlık sorunları ya da Sivas’ta beklenmedik bir skorun getireceği moral bozukluğu yaşamazsa 3 puan alır.

MERSİN (D): Mersin sıcağı, yaş ortalaması yüksek Fenerbahçe için sıkıntı. Mersin 2 maçta yukarıya yaklaşırsa motivasyonları yüksek olur. Tabii bunun yolu da Galatasaray’ı yenmelerinden geçiyor. Zamanlaması her şartta kötü bir maç. En zoru da olabilir, en kolayı da... Kırılma noktası.

BAŞAKŞEHİR (D): Başakşehir’in yüksek hedefi var. Bu durum, bu seviye hedefi olan tecrübeli takımlar için bir dezavantaj olabilir. Eğer tüm maçlar aynı saatte olursa kulakları diğer maçta oynamayı kaldıramayabilirler. Fenerbahçe’nin en zor maçı gibi görünse de, aynı kanaatte değilim. Fener iddialı olursa bu maçı alır.

KASIMPAŞA: Mevsim değişiminde, kupayla birlikte yoğun ve stresli bir dönem geçecek. Hemen her önemli oyuncunun sakatlığa yakınlığı var. Caner, Emre, Raul, Alper, Gökhan, Egemen sakatlıktan çıktılar ya da yanında dolaşıyorlar. Tam kadro olursa Fenerbahçe 15 puanı alır. Kasımpaşa’nın savunma zaafları da böyle bir maçı kaldırmaya yetmez. 

*Fanatik