Bu hafta TFF 3. Ligleri'nde oynanan bazı maçlarda iddaa'nın ters oran açıklaması kamuoyunda büyük yankı yaratmıştı. Demirören Grubu'ndan bu konuyla ilgili resmi açıklama. Demirören grubu ortaya çıkan hatanın Demirören Grubu ile alakası olmadığını söyledi. 

Demirören Grubu şu açıklamayı yaptı: "İddaa, Ağustos 2019 sonuna kadar İnteltek firmasının sorumluluğundadır. Ortaya çıkan hatanın Demirören Grubu ile bir ilgisi yoktur. Demirören Grubu yönetimi Eylül 2019'dan itibaren devralacaktır."

İddaa 3. lig maçlarında ne oldu?

Hatırlanacağı üzere bu hafta TFF 3. Ligleri'nde oynanan bazı maçlarda iddaa oranları olağandışı bir şekilde belirlemişti. 3. Lig 1. Grup'ta 15. sıradaki Silivrispor'un sahasında 3. sıradaki Nazilli Belediyespor ile oynadığı maçta Silivrispor'a 1.30 oran belirlenirken, golsüz berabere biten müsabakanın beraberlik oranı ise 3.10 olarak duyurulmuştu. TFF 3. Lig 2. Grup'ta ise lig sonuncusu Bergama Belediyespor'un sahasında oynadığı Yeni Orduspor karşılaşmasında Bergama Belediyespor'a 1.25 oran verilirken, müsabakayı 5-0 kazanan Orduspor'un galibiyet oranı ise 4.60 olarak duyurulmuştu. 




Kaynak:Futbol Arena