Süper Lig'in lideri Galatasaray, bu akşam Türk Telekom Stadı'nda Trabzonspor'u ağırlayacak. Saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Ligde 54 puanla en yakın rakibi Başakşehir'in 1 puan önünde lider durumda bulunan Sarı-Kırmızılı ekip, Trabzonspor mücadelesini kazandığı takdirde hem liderliğini sürdürecek, hem de şampiyonluk yarışındaki rakipleriyle arasında puan farkını korumuş olacak.

BİRER CEZALILARI VAR

Üst üste son iki maçından da galibiyetle ayrılarak Avrupa Kupaları'na katılma noktasında umutlanan Trabzon ise, Galatasaray deplasmanından da 3 puanla ayrılarak hem galibiyet serisini sürdürmeyi, hem de Avrupa iddiasını güçlendirmeyi hedefliyor.

Galatasaray'da tecrübeli orta saha oyuncusu Fernando Reges, Trabzonspor'da da Onazi, sarı kart cezaları nedeniyle bugünkü derbide forma giyemeyecekler. Galatasaray'da ayrıca Martin Linnes'in durumu kesinlik kazanmazken; Trabzonspor'da ise Esteban, Durica, Castillo ile Bero da görev yapamayacak.

SEYİRCİ REKORU KIRILABİLİR

Bu akşam Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Galatasaray-Trabzonspor derbisinde seyirci rekoru kırılması bekleniyor. 65 TL ile 700 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkan biletlerin tamamının tükendiği ifade edilirken, özel koreografiler hazırlayan Sarı-Kırmızılı taraftarların stadı doldurarak sezonun rekorunu kırmayı hedeflediği ifade edildi.