Kemer için Uncalı Mezarlığı'ndaki mescidin önünde düzenlenen cenaze töreninde, tabutun üzerine Fenerbahçe atkıları konuldu. 

Törene Dilay Kemer'in ailesi, yakınları, mesai arkadaşları ve taraftarlar katıldı.

32 yaşında hayatını kaybeden FB TV sunucusu Dilay Kemer'in babası Hasan Kemer, gazetecilere yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

 "Kızım son ana kadar 'Güçlüyüm, bu hastalığı yeneceğim.' dedi. Hastalığını yenip, Antalya'da yaşamayı hayal ediyordu."

Annesi Serap Sevin de kızının tabutuna son kez sarılarak, "O benim hayatım. O benim pamuklara sardığım bir tanecik meleğim." diye gözyaşı döktü. Dilay'ın babaannesi 80 yaşındaki Zeynep Kemer de torununun tabutuna sarılıp ağladı.

Kemer'in naaşı, kılınan cenaze namazının ardından aynı mezarlıkta toprağa verildi.

Öte yandan bir grup Fenerbahçe taraftarı, mezarlığın demir korkuluklarına, "Seni ve mücadeleni asla unutmayacağız Dilay Kemer" yazılı pankart astı. 

Dilay Kemer'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlarında kullandığı şu ifadeler, okuyanları duygulandırdı;

"İki yıl geçti dört duvar arasında bin bir sıkıntıyla. Şimdi artık kaçırdığım üçüncü ve son yaz olsun lütfen. Umudumuz baki. Bıkmadan, usanmadan soran, dua ettiğini söyleyen herkese bir teşekkürüm olsun. Açıkçası 'Nasılsın?' sorusuna verecek net bir cevabım olana kadar sessiz kalmaya devam edecektim. Çünkü 'İyiyim.' desem iyi değilim, 'Kötüyüm.' desem kötü de değilim ama iyileşemedim arkadaşlar. Hala hastane ev arası mücadele dolu bir hayat yaşıyorum."   

Kaynak: TRT Spor