Antalyaspor’un dünya yıldızı futbolcusu ve kaptanı Samuel Eto’nun adını taşıyan vakfın 10. yıl kutlamaları dünya yıldızlarına ev sahipliği yapacak. Kutlamalar kapsamında Antalya Arena’da 16 Temmuz 2016’da ‘Dünya Karması’ ve ‘Türkiye Karması’ maç yapacak. Dünya Karması’nda Messi, Neymar, Maradona, Drogba, Iniesta gibi dünya yıldızları yer alacak. İspanyol devi Real Madrid’in golcüsü Christian Ronaldo’ya da Dünya Karması’nda forma giymesi için teklif götürüldü. Portekizli yıldızın Eto’o’nun davetine onay vermesi bekleniyor.

RIHANNA KONSER VERECEK

Yıldız futbolcuların yanı sıra dünyaca tanınan teknik direktörler Fabio Capello, Maradona, Jose Mourinho da yer akacağı etkinlikte, Barbadoslu ve pop şarkıcısı Rihanna, canlı sahne performansıyla izleyicilere coşkulu saatler yaşatacak. Etkinliğin davetli listesinde Microsoft’un sahibi Bill Gates, Brezilyalı yıldız futbolcu Pele gibi isimler de bulunuyor.

BİLETLER SATIŞTA

15- 17 Temmuz’daki kutlamaların biletleri 2 Haziran Perşembe günü satışa sunuldu. Antalya Arena’daki yıldızlar geçidinin bilet fiyatları 75- 200 Euro, localardaki koltukların fiyatları ise 300 Euro olarak belirlendi. İlk iki günde 683 bilet satıldı. Localardaki koltukların satışına ise önümüzdeki günlerde başlanılacak. Eto’o Vakfı ile Antalyaspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Gencer başkanlığındaki komitenin hazırlıklarını yürüttüğü etkinlik için Antalya Arena’nın kiralama işlemleri de tamamlandı.

Organizasyon komite Başkanı Gültekin Gencer, davetliler arasında sürpriz yıldızların da yer alacağını, bu isimleri katılımları konusunda kesin teyit aldıklarında açıklayacaklarını söyledi.

Programa Afrika ülkelerinin devlet başkanlarının da davet edildiğini anlatan Gencer “Davetlilerin ismine bakınca bu büyük organizasyonu Antalya’da yapacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Bilet satışları çok iyi başladı. Yurt dışında da blok satışlar olacak. Biletlerin 15- 20 gün içinde tükenmesini bekliyoruz” dedi.