Türkiye'de Fenerbahçe ve Galatasaray'da forma giyen Elvir Balic, TGRT Haber'de Maç Yeni Başlıyor programına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Elvir Balic'in açıklamaları;

"Emre Belözoğlu 37-38 yaşında ama halen orta saha oyuncuları içinde en iyisi. Bugün futbolcuların kaç kilometre koştuğuna daha çok bakılıyor ama kaliteli ayaklar es geçiliyor. Futbol kaliteli futbolcuyla daha güzel. Koşu önemli ama nereye koştuğun çok daha önemli"

"DAHA ZOR OLACAK"

Fenerbahçe'den bu kötü performansı hiç kimse beklemiyordum. Şampiyon olamazsın belki ama bu duruma da düşemezsin. Bütün camia çok üzgün, aynı şekilde ben de üzgünüm. Yapılan transferler içinde Fenerbahçe'de oynayacak çok az isim var. Kalan haftalar çok zor olacak

"FENERBAHÇE'NİN OYUNCUSU DEĞİL"

Futbol kollektif bir oyun ama Fenerbahçe'nin yıldıza ihtiyacı var. Ciddi transferler lazım. En az 7-8 iyi oyuncu lazım. Şu an oynayan oyuncular Fenerbahçe'nin oyuncusu değil. Fenerbahçe'nin ne kadar büyük olduğunu anlamadılar. Bu kaliteyle olmaz. Seneye çok daha fazla transfer lazım ama kolay değil.

"G.SARAY FORMASI GİYEMEM DEMEDİM"

Ben asla 'Kefen giyerim Galatasaray forması giymem' demedim. 20 sene olmuş halen bu laf konuşuluyor. Ben kefen kelimesi ne demek onu bile bilmiyordum o zaman. Beni tanıyanlar böyle bir söz etmeyeceğimi biliyor zaten.