Eski futbolcu Sedat Yeşilkaya, Radyospor'da yayınlanan Transfer Hattı programında Salim Manav'a konuştu. Yeşilkaya, Emre Belözoğlu'yla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu'yla konuşmalarını aktaran Sedat Yeşilkaya, Emre bana 'A Milli Takım'a geri dönüyorum dedi' ifadelerini kullandı.

"VAN PERSIE'NIN NASIL BİR KREDİSİ VAR"

"Göztepe-Fenerbahçe maçını takip ettim. Her iki takımı da hazır görmedim. Robin van Persie'yi izledim fakat çok şaşırdım. Nasıl bir kredisi var. Anlam veremiyorum. Dirar hazır değildi. Ülkemizde takımlar çok pas hatası yapıyor. Futbolumuzda en büyük sıkıntı bu"

"ADEBAYOR İKİNCİ GOLÜ ATSAYDI..."

"Başakşehir'in başarısının sırrı: topu ayağında fazla tutmaları ve top rakipteyken alanları iyi kapatmaları. Başakşehir-Bursaspor maçını Tuncay Şanlı ve Emre Belözoğlu'yla birlikte takip ettim. Adebayor 2. golü atsaydı rahat kazanırlardı. Bursaspor son yıllarda izlediğim en kötü Bursaspor'du"

EMRE BELÖZOĞLU A MİLLİ TAKIMA DÖNÜYOR MU?

"Emre Belözoğlu'na 'Kaptan Milli Takım'a dönüyor musun?' diye sordum... O da 'A Miili Takım'a döneceğim, bu performansımla çağrılacağımı düşünüyorum, neden olmasın' dedi. Emre Sevilla maçında oynayacak. Alt adelesinde hafif ağrısı vardı, o yüzden dinlendirildiğini belirtti"

"LUCESCU BİR ŞEY ALACAĞINI BİLİYORSA KADROYA ONU KESİNLİKLE ALIR"

"Lucescu ile Emre'nin ikili ilişkisi her zaman iyiydi. Lucescu babacan tavırlı bir insan, çok profesyonel birisi, bir futbolcudan bir şey alabileceğini biliyorsa kadroya onu kesinlikle alır. Galatasaray'a geldiği dönem o kadroyla bile çok iyi işler yaptı"

"FAVORİ BEŞİKTAŞ"

"Beşiktaş'ın, Antalyaspor karşısında lige galibiyetle başlayacağını düşünüyorum. Seyircisiz olması çok kötü. Göztepe-Fenerbahçe maçı seyircisiz oynadı, hangimiz izlerken keyif aldık? Umarım artık kişilere ceza verilir"