Kardemir Karabükspor, ligin ikinci haftasında sahasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını alt yapı takımıyla hazırlık maçı yaparak sürdürdü. Karabük Üniversitesi Ay Yıldızlı Stadyumu’nda yapılan antrenman maçı öncesi gazetecilere açıklama yapan Teknik Direktör Erkan Sözeri, Yevhen Seleznyov’un Galatasaray’dan teklif aldığına dair duyumlar aldıklarını açıkladı.

Seleznyov’un Galatasaray’dan, Yatabare’nin ise Osmanlıspor ile adının anıldığının hatırlatılması üzerine Erkan Sözeri,”Oyuncularımıza talep olması çok doğal. Ama şu anda bizim oyuncularımız. Seleznyov’un kafası biraz daha karışık. Galatasaray ve diğer takımlar anlamında biz de duyumlar alıyoruz. Kulübe gelen çok ciddi bir teklif olmadığını biliyorum. Ama gelirse oyuncumuz da böyle bir talepte bulunursa, kulübün, oyuncumuzun ve bizim menfaatlerimiz doğrultusunda karar alınabilir” dedi.

Resmi bir teklif olmadan çıkan haberlerin sıklığından rahatsızlık duyduklarını ve oyuncuların kafasının karıştığını dile getiren Sözeri, “Şu anda Seleznyov’un kafasının karışıklığı performansına da ister istemez yansıyor. Seleznyov ve diğer oyuncularımızı da sezon sonuna kadar kalacakmış gibi önemsiyoruz. Bu tür haberler bizi de rahatsız ediyor. Herkesin bir B ve C planı var. Bizim de var. Ama şu anda ciddiyete dönüşmediği için bir şey söylemiyoruz. Aslı astarı olduğu zaman her şey netlik kazanacak. Seleznyov bir görüşmemizde Galatasaray’dan teklif aldığını söylemişti. Tabii ister istemez büyük takımlarda oynamak her futbolcunun hayali. Ben de saygı duyuyorum açıkçası” ifadelerini kullandı.