Kadro dışı bırakıldıktan sonra 1.1 milyon Euro’luk alacağından vazgeçerek ‘serbest’ kalan 30 yaşındaki oyuncu, yeni sezonda ‘parçalı’ forma giyecek. Bu transfer için bordo-mavililere 600 bin Euro ödenecek.
Galatasaray yeni sezon için çalışmalara şimdiden start verdi. Trabzon’da kadro dışı bırakıldıktan sonra yönetimiyle bir araya gelerek sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Erkan Zengin, bunun karşılığında 1.1 milyon Euro’luk alacağından vazgeçti. Bu gelişme üzerine kolları sıvayan sarı-kırmızılılar İsveçli futbolcu ile prensip anlaşmasına vardı.

GALATASARAY KARŞILAYACAK

Trabzon'da bekleneni veremeyen 30 yaşındaki futbolcu, başka bir takımla anlaşması durumunda eski kulübüne 600 bin Euro ödemek zorunda kalacak. Bu rakamı da G.Saray yönetimi karşılayacak ve böylece Erkan Zengin yeni sezonda G.Saray forması giyecek. Erkan, Beşiktaş ve Trabzon’da üst seviyeye ulaşamamış ancak Eskişehir’de izleyenleri hayran bırakmıştı.

ERKAN: NE OLACAK BİLMİYORUM

Trabzon'dan İstanbul'a giderken havalimanında açıklama yapmayan ve konuşmak istemediğini dile getiren Erkan Zengin, "Hayırlısı olsun. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum" diyip, basın mensupları ile tokalaşarak veda etmişti.

Kaynak :  Mynet / Spor