Levent Ümit Erol’un hazırlayıp Cem Yılmaz’ın sunduğu programa konuk olan Ertem Şener önemli açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Galatasaray ile ilgili konuşan Ertem Şener ''Fatih Terim takıma dün neşteri vurdu. Geçen hafta kendisinden F.T demesinin sebebi şu; sen Nzonzi'ysen sen Seri isen, sen Marcao'ysan ben de Fatih Terim'im dedi! Fatih Terim'in Falcao ile ilgili inanılmaz bir yorum inanılmaz bir kinaye yaptı. Dün Galatasaray ilk 15-20 dakika müthiş bir baskı yaptı sonrasında önceki 8 haftaya geri döndü! Dün Galatasaray'ın karşısında Rizespor değil de üst sıralardan bir takım olsaydı Galatasaray kazanamazdı!'' açıklamasında bulundu.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile ilgili de yorum yapan Ertem Şener ‘’Beşiktaş’ın Antalyaspor karşısında kazanacağını düşünüyorum. Ayrıca Fenerbahçe'yi izlemekten Emre Belözoğlu'nu izlemekten Vedat Muriqi'yi izlemekten Ersun Yanal'ın hırsını ve taraftarlarla bütünleşmesini izlemek bana keyif veriyor! Son olarak Trabzonspor'u izlemekten keyif alıyorum. Birisi sakatlanıyor Trabzonspor bitti deniyor ama bir genç daha çıkıyor ortaya!’’ açıklamasında bulundu.

Alanyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut’un performansını öven Ertem Şener ''Erol Bulut şu an Türkiye'nin en iyi teknik direktörü! Alanyaspor'u haftalardır ilk 10'un içerisinde tuttu! İnanın yabancı menajerler bile Alanyaspor'un adını anıyor her yerde!’’ açıklamasında bulundu.

Futbol spikerliği ile ilgili açıklama yapan Ertem Şener ‘’ Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi benim diğer iki çocuğum... Ben Şampiyonlar Liginde maç anlatırken ilk defa bir kız arkadaşımla buluşacakmış gibi hazırlanırdım. O heyecanla anlatırdım... Ben amatör maç da anlatırım. Ve inanın amatör maçı bile aynı Şampiyonlar Ligi heyecanıyla anlatırım. İsim vermeyeceğim geçen bir İtalya Seria A'da bir maç izliyor spiker 40-50 saniye bekliyor! Spiker bekler mi ya?'’ açıklamasında bulundu.

Son olarak Radyo Gol ve Levent Ümit Erol’a değinen Ertem ‘’Levent Ümit Erol’un transfer döneminde verdiği haberleri veren kaç kişi var? Bakıyorum Radyo Gol kurulmuş dün TT Arena'da civarında reklamları dönüyor ve bugün o yayının konuğuyum. Gururlanıyorum bu tür olaylarda... Ne güzel bir şey! Levent Ümit Erol çok iyi bir Twitter kullanıcısı, çok iyi bir radyocu! Başka bir Beyaz Futbol yaratacak olsam ilk isimlerden biri Levent olur! İnanıyorum ki Radyo Gol bu sene İngiltere’nin Leicester City’si olur!’’ açıklamasında bulundu.