Galatasaray'da 4. Fatih Terim döneminin son bulmasının yankıları devam ediyor... Başkan Burak Elmas'la yaşamış olduuğ büyük fikir ayrılıklarından sonra istifasını sunan deneyili teknik direktörn yaşananlar sebebi ile çok öfkeli ama aynı zamanda da bir hayli üzgün olduğu ifade ediliyor. Ayrılığın yaşandığı pazartesi günü Florya'daki ekibiyle birlikte evinde bir arada toplanan Fatih Terim'in sabaha kadar durum değerlendirmesi yaptığı bilgisi edinildi.

Takvim gazetesinin haberine göre; Başta Başkan Elmas olmak üzere, birçok yönetici hakkında sert bir şekilde konuştuğu öğrenilen başarılı çalıştırıcının, "Seçim dönemi odaya kapanıp onlar için yüzlerce kişiyi aradım. Gecemizi gündüzümüze katıp emek harcadık. Kariyerimi riske atıp beraber bir yola çıktık. Ben onları sırtımda taşıdım ancak onlar beni sırtımdan vurdu"  sözlerini kullandığı belirlendi. Fatih Terim'in şu anda Galatasaray'ın zarar görmemesi için sessizliğini sürdüeceği faakt  en uygun anda yaşananlarla ilgili her şeyi dile getireceği belirtildi.

Deneyimli hocanın sezon sonunda Instagram sayfasından bir video paylaşımı yaparak ayrıntılı bir şekilde ayrılık süreciyle ilgili değerlendirmeler yapmayı planladığı gelen habelrelr içerisinde.

Faith Terim daha önce de 2018-19'daki şampiyonluğuktan sonra Instagram'dan paylaşmış olduğu  videolarla çok büyük yankı uyandırmıştı.

KAYNAK: TAKVİM..