Çek Cumhuriyeti Teknik Direktörü Pavel Vrba, yarın Türkiye ile yapacakları 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu karşılaşmasının, finallere katılmayı garantilemelerine rağmen kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Teknik direktör Vrba, müsabakanın yapılacağı Generali Arena'da milli takım kaptanı Petr Cech ile basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, önce Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Danny Blind'in tebrik maili göndermesi konusuna açıklık getirildi.

Basın sorumlusu yaptığı bilgilendirmede, gündemde böyle bir konunun işlendiğini belirterek, "Hollanda ve Çek Cumhuriyeti arasında gayri resmi hiçbir görüşme gerçekleşmediğini belirtmek istiyorum. Sadece resmi yollardan bir tebrik mesajı gelmiştir. Başka türlü bir bireysel görüşme olmamıştır" dedi.

Çek Cumhuriyeti Teknik Direktörü Pavel Vrba, finallere katılmayı garantilediklerini ancak grupta 2 maçları daha bulunduğunu anımsatarak, "Önümüzde bizi bekleyen iki önemli maçımız daha var. Grubu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.