Beşiktaşlı Özköse, güvenlik zirvesinde "Bir şeye ihtiyacınız var mı?" diyen Fenerbahçeli Danabaş'a bu yanıtı verdi:.


"Siz gelene kadar Fenerbahçe cephesinden hiçbir yakınlık göremedik. Bundan sonra her şeyin daha farklı olacağına inanıyoruz.".

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında dostluk rüzgarları esiyor..

Vatan'ın haberine göre; bunun bir örneği derbi öncesindeki il güvenlik kurulu toplantısında yaşandı..

Beşiktaş yöneticisi Hakan Özköse, zirvenin ardından yanına gelen Fenerbahçeli yönetici Mustafa Kemal Danabaş'la sohbet etti..

Danabaş, Özköse'ye "Bir şeye ihtiyacınız var mı?" diye sordu..

Bunun üzerine Özköse, "Tek ihtiyacımız güler yüz. Şu ana dek hiç göremedik. Ancak bundan sonra her şeyin çok daha farklı olacağına inanıyoruz" ifadesini kullandı..

Öte yandan dün Beşiktaş'ın sitesinden de şu dostluk mesajı paylaşıldı: "Ebedi dost, ezeli rakibimiz Fenerbahçe ile oynayacağımız derbide deplasman tribününde taraftarımız da takımımızı yalnız bırakmayacak, tribündeki yerlerini alacak..''

'ÖRNEK OLSUN'

"Bu uygulamanın devam edebilmesi için, ister siyah- beyaza ister sarı-laciverte gönül versin, her futbolseverin sahadaki oyundan keyif aldığı, sadece güzel anlarıyla hatırlanan unutulmaz bir derbi olmasını istiyoruz.
.
Maçı milyonlar izlerken sadece iyi futbol ve fair-play'in akıllarda kalması en büyük arzumuzdur..

Her iki takımın taraftarını da futbolun güzelliklerinin yaşandığı, küfürsüz ve tribünleriyle dünyaya örnek bir derbi karşılaşmasına davet ediyoruz..

Fenerbahçe'ye gösterecekleri ev sahipliği için şimdiden teşekkür ederiz."


Kaynak:Vatan