Manchester City forması giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Fernando’nun Galatasaray’a transferi gerçekleşiyor. Taraftarlar Fernando kimdir merak ediyor. Yeni transfer Fernando hakkında detaylı bilgi haberimizde.

Aslan’da transfer hız kesmiyor.Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transferde de çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılılar bu kapsamda Maicon, Belhanda, Gomis ve Mariano’yu kadrosuna katmıştı. Galatasaray, son olarak da West Ham United’da oynayan Faslı Sofiane Feghouli ile Manchester City’de forma giyen Brezilyalı futbolcu Fernando ile anlaştı. İki futbolcu ile her konuda anlaşan sarı-kırmızılıların pazar ya da pazartesi günü, oyuncuları İstanbul’a getirmesi bekleniyor.

FERNANDO KİMDİR?

25 Temmuz 1987 doğumlu Fernando Francisco Reges  veya tanınan adıyla Fernando, defansif orta saha olarak forma giyen Brezilyalı futbolcudur. Premier League ekiplerinden Manchester City’de oynamaktadır. Fernando 1,83 cm boyundadır.

2007 Haziran ayında, Porto ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Fernando, kariyerine Vila Nova’da başladı. Porto’ya transfer olduktan sonra kiralık olarak Estrela Amadora takımına gitti.

26.06.2014 tarihinde resmi sitede yapılan açıklama ile Fernando Reges’in 15 milyon euro’ya transfer olunduğu açıklandı.