M. Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Taison hakkında çarpıcı iddialarda bulunan Doğan Ercan'ın röportajından satırbaşları şu şekilde:

'Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı kullandı'
"Taison dün Shakhtar Donetsk ile 4 yıllık sözleşme uzattı. Beşiktaş ve Fenerbahçe istedi. Oyuncu Fenerbahçe'yi tercih etmişti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar medyada da yer aldı. Bu paylaşımların benimle ilgisi yok. Fenerbahçe'yi isteyince Hasan Çetinkaya ile görüşmemiz oldu, Fenerbahçeli yetkililer olur dedi. Taison Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi kullanarak pazarını arttırdı" 

'Taison'a sevgilisi engel oldu'
"Taison'a sevgilisi engel oldu. Kendisinin bize söylediği Fenerbahçe'de ve Beşiktaş'ta arkadaşlarının olduğu. Fenerbahçe'de Josef, Beşiktaş'ta ise; Talisca ve Adriano. Taison'un menajeri elini genişletti. Taison Türk kulüplerinden 3 milyon istedi daha sonra 4 milyon istedi. Fenerbahçe bu ücrettin yarısını verdi"

'Fikret Orman Taison'a rest çekti!'
"Shakhtar Donetsk Taison'a bonservis bedeli olarak 15 milyon Euro istedi, daha sonra 10 milyon Euro'ya düştü. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman 'ın Taison konusunda bir pazarlığı olmadı. Orman sadece telefonla görüştü. Fikret Orman bu transferde rest çekti ve "Bizi istemeyen oyuncuyu biz istemiyoruz" dedi"

'Konoplyanka Beşiktaş'a gelmek istiyor'
"Yevhen Konoplyanka Beşiktaş'a  gelmek istiyor fakat Fikret Orman net tavırlı istemiyor. Konoplyanka Fenerbahçe'nin gündeminde değil. Fedor Smolov'u herkes ister. Smolov'u Dortmund da istiyor"

'Abdullah Avcı Galatasaray'ı reddetti'
"Ben Abdullah Avcı'nın yerinde olsam, Galatasaray'ın önünden bile geçmem. Antalyaspor maçından sonra Dursun Özbek direkt Abdullah Avcı ile görüştü, Abdullah Avcı bu teklifi nazikçe reddetti"

'Abdullah Avcı, ölü eşeği diriltiyor!'
"Adebayor'un M. Başakşehir'e gelmeden önce 1 golü vardı, şu anda Başakşehir'de gollerine peş peşe devam ediyor. Abdullah Avcı teşbihde hata olmaz, ölü eşeği diriltiyor. Adebayor-Emenike takasını duymadım" 

Ajansspor