95.8 Radyo Gol’de yayın hayatına başlayan Doğru Tektir programı ilk günden gündem oluşturmaya başladı bile!

Levent Ümit Erol’un hazırlayıp Cem Yılmaz’ın sunduğu programa konuk olan Hakan Bilal Kutlualp önemli açıklamalarda bulundu.

Hakan Bilal Kutlualp ilk olarak ‘’Fenerbahçe benim en büyük aşkım… Bu sezon ligde kolay maç yok, artık hiçbir şey kolay hesaplanamıyor. Fenerbahçe arzu ettiğimiz yerde mi? Değil… Ancak dört büyükler arasında en iyi futbolu oynayan takım Fenerbahçe! Fenerbahçe’nin 29.şampiyonluğu almasını bekliyorum.’’ açıklamasında bulundu.

Vedat Muriqi transferindeki katkısının sorulması üzerine; ‘’Fenerbahçe’nin Vedat Muriqi transferini tabii ki Fenerbahçe yönetimi gerçekleştirmiştir. İyi dileklerimle bir katkım olduysa ne mutlu!’’ açıklamasında bulundu.

Beşiktaş’ın yeni seçilen başkanı Ahmet Nur Çebi hakkında da konuşan Hakan Bilal Kutlualp, ‘’Ahmet Nur Çebi’yi yakından tanırım. Çok iyi bir kişiliktir. Beşiktaş adına bu seçimin iyi olduğunu düşünüyorum.’’ açıklamasında bulundu.

Türk futboluna da değinen Kutlualp: ‘’Türkiye’nin yurt dışından transfer ettiği burayı Katar’dan önceki son durak olarak gören futbolcularla Avrupa’da başarı sağlayamazsınız. Falcao çok iyi oyuncu ama 5 yıl önceki Falcao değil. Keşke 5 yıl önceki Falcao’yu alabilse takımlarımız ama maalesef olmuyor. Türk futbolunun kurtuluşu yerli oyuncu çıkarabilmek…’’ açıklamasında bulundu.

Son olarak Fenerbahçe’de görev aldığı dönemde transfer ettiği Nobre ile ilgili birkaç şey söyleyen Kutlualp ‘’Nobre transferini herkesten saklamamız gerekiyordu. Nobre’yi yanımda görenler bu futbolcu mu diye soruyorlardı. Ben ise hayır muzcu bir arkadaşım diyip geçiştiriyordum.’’ açıklamasında bulundu.