İşte Gündoğar’ın açıklamalarından satırbaşları;

“BEŞİKTAŞ AVRUPA LİGİ’NDE SIFIR ÇEKEMEZ! KİM NE DERSE DESİN!

Abdullah hocaya çok gemiş olsun ama Abdullah hoca çok eleştirildi. Ben Gürkan Kubilay hocayı dinledim, ‘Asla ve asla gitmemesi çok mantıklıydı!’ dedi bir doktor olarak… Hocası olsun olmasın Beşiktaş Avrupa Ligi’nde sıfır puan çekemez! Galatasaray sıfır puan çekemez, gol atamamazlık yapamaz kim ne derse desin!

“FENERBAHÇE’NİN POZİSYONUNA PENALTI DEDİM HAKARETLERE UĞRADIM!”

Kasımpaşa’nın attığı ilk golde süre tuttum, dört buçuk dakika duruyor! Bu kadar maç durur mu? Fenerbahçe maçındaki pozisyona penaltı dediğim için hakaretlere uğruyorum. Bizi şuna alıştırdılar, Fenerbahçelisin Beşiktaş’ın maçında Beşiktaş lehine penaltı veriliyorsa ve sen buna hak veriyorsan sen hainsin! Öyle bir duruma getirdiler bizleri…  Fenerbahçe’nin penaltısına ‘evet penaltı’ diye dürüstçe söylemedikten sonra bu işler nasıl düzelir? Ali Koç çok güzel bir şey söyledi, “Bu basın emekçisi kardeşlerimiz en az bizim kadar kulüplere emek veriyor…” dedi teşekkür ediyorum haklı, ben deplasmana gitmekten çocuklarımı göremiyorum doğru dürüst.

“ANTRENÖRLER MAÇA GİDİP HOCANIN KOVULMASINI BEKLİYOR, GÖREV İSTİYOR…”

Antrenörler maça gidiyor, görev bekliyor ve o hoca kovulsun diye bakıyor. Bu ayıptır, utanmanız yok mu? Bunları bırakın! Böyle şey olur mu? Sergen Yalçın iyi bir örnektir Sergen Yalçın böyle şeyler yapmaz işte bu yüzden Beşiktaş taraftarı o kadar Beşiktaş’ın teknik direktör olabilecke efsanesi varken çıkıp “Sergen Yalçın” diye bağırıyor! Futbolcu dünyanın en egolu insanıdır ama Sergen Yalçın’ı her gittiği takımda futbolcular seviyordu.