95.8 Radyo Gol’de yayın hayatına başlayan Doğru Tektir programı ikinci gününde birbirinden değerli konuklarla gündemi belirledi.

İlk olarak bugün oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisi ile ilgili konuşan Hakan Gündoğar ‘’Beşiktaş’ta Gökhan Gönül’ün derbide oynama ihtimali var ama Burak Yılmaz kesinlikle olmayacak. Burak bizzat bırakın 60 dakika oynayayım dedi ancak sağlık ekibinden izin çıkmadı. Derbinin favorisi Galatasaray… Abdullah Avcı’nın üzerinde çok büyük bir baskı var. Bazı taraftarlar ‘’yenilsek de Abdullah Avcı ile yollar ayrılsın’’ diye bekliyor. Abdullah Avcı ile taraftar arasında kimya uyuşmazlığı var bu sezon başında Orhan Ak olayı ile başladı. Bugün derbi ruhsuz bir oyun ile kaybedilirse Beşiktaş taraftarı bunu kabullenmez.’’ açıklamasında bulundu.

Hakan Gündoğar Braga maçında oyuna giren Kartal ve Braga maçı sonrasında yaşanan flaş bir olayı açıkladı. Gündoğar; ‘’Braga maçında oyuna giren Kartal’ın Elneny’den ne eksiği var? İnanın fazlası vardır. Keza Beşiktaş altyapısında Elneny’den Diaby’den yetenekli birçok genç futbolcu var.’’ açıklamasında bulundu.

Braga maçı sonrası yaşanan flaş gerçeğe de değinen Gündoğar ‘’Size ayrıca özel bir haber vereyim. Beşiktaş, Braga maçından bir cami hocasına kurban kestirip, kuran okuttu!’’ açıklamasında bulundu.

Beşiktaş’ın kalecisi Karius ile ilgili konuşan Hakan Gündoğar; ‘’Beşiktaş’ın kalecisi Karius diyor ki sezon sonu büyük bir takıma gideceğim. Beşiktaş zaten büyük bir kulüp Karius bey… Fenerbahçe Altay’ı kazandı, Trabzonspor Uğurcan’ı kazandı. Beşiktaş’ta Karius yerine altyapı kalecilerinden birini kazanabilir.’’ açıklamasında bulundu.

Son olarak Emre Belözoğlu’nun performansına da değinen Gündoğar; ‘’Emre Belözoğlu gibi bir oyuncu yok. Yok abi görmedim ben... Emre Belözoğlu çok farklı bir oyuncu... İğnelerle çıkıyor sahaya ve kendisini örnek aldırıyor. Çok büyük bir profesyonel…’’ açıklamasında bulundu.