İstanbul Cumhuriyet Baş Savcısı!.. Lütfen görevinizi yapınız ve ülkenin "Orman Kanunları" ile yönetildiğini sanan ve "Devleti tehdit eden" Fikret Orman nam zata, yerini ve haddini hatırlatınız.. Bu ülkede 6222 sayılı "Sporda Şiddeti Önleme Yasası" var, Sayın savcım.. Ve bu yasayı en çok ihlal edenler, kulüp başkanları ve yönetim kurulu üyeleri.. Onlar sınır tanımadan sallıyor, sövüyor, düşmanlık, kin nefret tohumları ekiyorlar. Olan gaza gelen zavallı taraftara oluyor.. Nerdeyse hiç kullanılmayan 6222, ara sıra bu zavallılara uygulanıyor o kadar!.
Şimdi, Fikret Orman adlı bu haddini bilmezin "Samsun olayları" sonrası, hem de İçişleri Bakanlığı işe tarihte görülmedik şekilde el koymuşken söylediklerine bakar mısınız?." "Lyon maçından sonra UEFA'nın bize yaptığını (2 yıl ertelemeli 1 yıl Avrupa'dan men) TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) bize yapmaya kalkarsa büyük olay çıkar. Bu bir tehdit değildir. Eğer bir ceza olup Beşiktaş'ı araya koyarlarsa dünyayı ayağa kaldırırız.." Lafa bakar mısınız, Sayın Savcım.. Adam Devlet Kurumu TFF'yi ve onunla birlikte olayı incelemeye alan, Devlet Kurumu İçişleri Bakanlığı'nı, yani "Devlet"i alenen, resmen tehdit ediyor ve herkesi kör, milleti sersem sanarak "Bu bir tehdit değildir" diyor.
"Büyük olay çıkar.. Dünyayı ayağa kaldırırız" lafı tehdit değilse, nedir, Orman Efendi?. Nedir, hele bi söyle de anlayalım.. "Dünyayı ayağa kaldırmak.. Büyük olay çıkarmak" lafı hem de yazılı ve görsel medya kullanılarak bir Başkan tarafından ifade edilmişse, hem de ağırlaştırma sebebi bir suçtur. Sadece 6222 özel yasaya değil, TCK'yı da (Türk Ceza Kanunu) ihlal eden çifte suçtur.
"Halkı, kin, nefret ve şiddete teşvik ve tahrik suçu.. Tehdit suçu.." (TCK) 
Taraftarı olay çıkarmaya ve şiddete tahrik suçu.." (6222)
Bu iki suç "Devleti tehdit" için işleniyor Sayın Savcı...Ve bu lafı eden Başkan mı, baş holigan mı olduğu anlaşılmayan zatın adına konuştuğu kulübün taraftarlarını İstanbul'dan Samsun'a getiren otobüste, sustalı, pala, döner bıçağı dahil yığınla kesici alet ve vurucu alet bulunmuştur. Dikkat buyurun maça giden taraftarların otobüsünde, yığınla silah.. Bu Orman Bey, onların başkanıdır.Sayın İstanbul Başsavcısı.. Bakın açık yazıyorum.. Ya Beşiktaş Başkanı hakkınca TCK'yı ve 6222'yi işletin. Ya da benim hakkımda "Mesnetsiz muhbirlik yapmak"tan soruşturma açınız!. Göz yuma yuma, futbol statlarını, sözlük anlamı ile arenaya çevirirsek, bu yıl o arenalarda dökülecek kanlardan ortak sorumlu olacağız, Baş Savcım!.