Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sırasında İtalya'dan ayrılıp ülkesi İsveç'e giden 38 yaşındaki futbolcu Zlatan Ibrahimovic, karantina uyarılarını hiçe saydı.

İsveç'e gidip kendi evinde karantinada kalacağını açıklayan Serie A ekiplerinden Milan'ın İsveçli yıldızı Ibrahimovic, yine rahat duramadı ve İsveç'in Hammarby takımının antrenman tesisine gitti.

Hissedarı olduğu takımın antrenman tesislerini kullanan İsveçli futbolcu, uzun bir süre idman yaptı. Takımının antrenman formalarını giyip antrenman yaptığı görülen Ibrahimovic, futbolu özlediğini dile getirdi.

Ibrahimovic, Hammarby takımının diğer futbolcuları ile de bir araya geldi ve sosyal mesafe uyarılarını da dinlememiş oldu.

İsveç'te ligler, Kovid-19 virüsü nedeniyle ertelendi ancak Hammarby kulübü antrenmanlarını yapmaya devam ediyor. İsveç'te birçok takım karantinada kalmak yerine antrenman sahasına geliyor.

Öte yandan İsveç ekibi, Zlatan Ibrahimovic'i antrenman tesislerinde ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten bir açıklama yaptı.

Kaynak: Mynet Spor