Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, bu sezon hiçbir takımın kendisine teklifte bulunmadığını ve bu durumu anlayamadığını söyledi.

Kariyerinde birçok takım çalıştıran ancak bu sezon herhangi bir ekipte görev almayan Vural, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Türk futboluna çok fazla oyuncu kazandırdığını ve renk kattığını dile getiren Vural, "Değerlerimizi yok etmeyi seven bir ülkeyiz. Biz bu ülkede iş bulamıyoruz. Ne yaptım ben ya? İki tane üniversite bitirmek suç mu? Türkiye'nin en fazla maça çıkan antrenörü olmak suç mu? Hiç kimse merak etmiyor Yılmaz hoca niye çalışmıyor, diye. Hiç kimse teklif etmiyor. Niye, çünkü biz orada işimize kimseyi karıştırmayıp adam gibi çalışıyoruz. Personel, halk bizi seviyor. Taraftar sevgisini artırıp, marka değerini yükseltiyoruz. Niye biz yokuz?" ifadelerini kullandı.

Medicana Sivasspor'un Sergen Yalçın'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Okan Buruk'u getirmesi hakkında da değerlendirmede bulunan Vural, şunları kaydetti:

"Yöneticiler ne düşünüyorlar, merak ediyorum. Kendimi eleştiriyorum, 'bir hatam mı var' diye? Ne yaptık, oyuncu yetiştirdim. Renk katıyorum lige. Sivasspor Okan'la 1 hafta 10 gündür konuşuyor. Okan'ın daha antrenörlük lisansı yok. İyi futbolcuydu... Futbolcu mu alıyorsun, antrenör mü? Okan kim, ben kimim? İnsan üzülüyor. Fazla yapacak bir şey yok. Bu ülke böyle. 62 yaşına geldim değiştiremedim. Kimse şu anda teklif etmiyor, adam gibi işimizi yaptığımız için."