Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor'un olağan genel kurul toplantısında kulüp Başkanlığına, kulübün eski yöneticilerinden Timur Erezsarı getirildi.

17 Mayıs 2016 tarihinde yapılması gereken ancak gerekli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen İnegölspor'un genel kurulu bu akşam Sani Konukoğlu konferans salonunda gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını eski Başkanlardan Varol Sarılar, katiplikleri İsmail Ergün ve Fatih Uslu'nun yaptığı genel kurulda, Eşref Güç Başkanlığındaki yönetimin geçen sezonki faaliyet raporu, gelir-gider ve denetleme kurulu raporları okunarak, ayrı ayrı ibra edildi. Raporların ibrasının ardından kulübün eski yöneticilerinden Timur Erezsarı Başkanlığındaki tek liste ile seçimlere gidildi.

İki dönemdir kulüp başkanlığı görevini yürüten Eşref Güç'ün yeniden aday olmadığı genel kurulda, oy kullanma hakkına sahip üyelerin oy birliği ile İnegölspor Başkanlığına Timur Erezsarı getirildi. Erezsarı Başkanlığındaki Kulübün 22. yönetimi; Adnan Oran, Cemal Aktürk, Çetin Yalınız, Deniz Erdem, Erkan Uysal, Hüseyin Kurt, Mahmut Durmuş, Mehmet Döngel, Metin Ungan, Nurettin Aydemir, Osman Yavuz, Serdar Nalcı, Serdar Yentürk, Serdar Yiğit, Serhat Kılınç ve Volkan Kaplan'dan oluştu. Denetleme kurulunda ise Murat Bayram, İsmail Ergün ve Fatih Uslu yer aldı.

(Kaynak:sondakika.com)