Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlenen basın toplantısına futbolcu Viktor Fischer'le katılan De Boer, Fenerbahçe'nin yeni bir takım olduğunu ve bundan faydalanmak istediklerini belirtti.

Hollandalı teknik adam, grupta iki puanlarının olduğunu hatırlatarak, "Yarın yenilirsek grupta zor duruma düşeceğiz. Önümüzdeki maçlar çok zor olacak. Yarın bizi zorlu bir maç bekliyor. Fenerbahçe yeni bir takım. İlk 11'de arayış içerisindeler. Hepsi teker teker çok iyi oyuncular. Arayışta oldukları için bu durumdan faydalanabiliriz. Yarın oynayıp göreceğiz" dedi.

İLK 11'İ PAYLAŞTI
Frank de Boer, Fenerbahçe karşısında son oynadıkları maça göre iki değişikli yaparak sahaya çıkacaklarını dile getirdi.

Hollanda Birinci Futbol Ligi'nde (Eredivisie) deplasmanda 2-0 kazandıkları Heracles maçına göre fazla bir değişiklik yapmayacağını aktaran De Boer, kalede Diederik Boer'in yerine Jasper Cillesen, savunmada ise Kenny Tete'nin yerine Ricardo van Rhijn'i sahaya süreceğini söyledi.

Heracles maçına göre iki değişliklik yapacağını belirten De Boer, takımını şu 11'le sahaya sürecek:

Cillesen, Rhijn, Veltman, Riedawald, Dijks, Gudelj, Bazoer, Schöne, Fischer, Klaasen, Ghazi.

De Boer ayrıca, Thulani Serero, Arkadiusz Milik ve Yaya Sanogo'nun sakatlığı bulunduğunu kaydetti.
Hollanda temsilcisinin oyuncusu Fischer ise Fenerbahçe'nin çok kaliteli bir takım olduğunu aktardı.
Danimarkalı 21 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'de forma giyen vatandaşı Simon Kjaer ile karşılıklı oynamak için sabırsızlandığını da sözlerine ekledi.