Katar'da Umm Salal ile uolları ayrılan Tuncay Şanlı ilk kez konuştu.

Fenerbahçe ve Katar'da çok güzel günler geçirdiğini belirten yıldız futbolcu en büyük hayalini de açıkladı.

İşte Tuncay'ın açıklamaları;

"Öncelikle Bülent hocama çok teşekkür etmek istiyorum, bana inanıp, güvenip yanına aldı. Futbol bilgisi, futbolcusu ile olan ilişkileriyle, her anlamda her futbolcunun çalışmak isteyeceği bir hoca. Bana göre daha büyük takımları çalıştırması gerekiyor ve eminim gelecekte Türk futbolunun başında olacak."

"Araplar'la oynamak zor değil aslında, ben işimi severek yapıyorum. Elimden geldiğince onlara yardımcı olmaya çalıştım. Bu da bana ekstra bir mutluluk verdi. Teknik olarak yetenekli oyuncular var ama kendilerini daha fazla geliştirmeleri ve daha çok çalışmaları gerekiyor. Hırsları, istekleri var. Bazen hava şartları mücadele etmelerini engelliyor. Maçların son 20 dakikası çok tempolu ve gollü oluyor, bu da ayrı bir heyecan katıyor." diye konuştu.

"Hayalini kurup formalarını giydiğim Sakaryaspor ve Fenerbahçe arasında oynanacak maçta jübilemi yapmak isterim, en son hayalim bu olur. İnşallah bu hayalimi gerçekleştirip futbol hayatıma son veririm."


"Fenerbahçe çok büyük bir camia, taraftar güzel futbol ve forma için mücadele ister. Şampiyonluklar gelmediğinde değişimler illa ki olacaktır, futbolun doğasında var bu. Aziz başkan kulüp için her şeyini vermiştir, vermeye devam etmektedir. Umarım bundan sonraki yıllarda daha büyük başarılar ve kupalar  gelir."