Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sivas  Belediyespor'da, Mehmet Uğur Tülümen kalp krizi geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Kentte dün oynanan ve 1-1 sonuçlanan Sivas Belediyespor- Amed Sportif  Faaliyetler karşılaşmasında 90 dakika forma giyen ve maçın ardından evine giden  forvet Tülümen, göğüs kısmında ağrı hissetmesi üzerine durumu kulübün masörü  Hakkı Erim'e bildirdi.
 
Erim'in yönlendirmesiyle Sivas Medicana Hastanesine giden Uğur'un kalp  krizi geçirdiği tespit edildi. Hastanede müdahale edilen Mehmet Uğur Tülümen'e anjiyo yapıldığı öğrenildi. Tülümen konuyla ilgili yaptığı açıklamada,  "Göğüs kısmıma ağrı geldi, bayağı bir sıkıştırma oldu. Yarım saat falan sonra  hastaneye geldim.'' ifadelerini kullandı.

Anjiyoyu gerçekleştiren Kardiyoloji uzmanı doktor Güllü Amioğlu Mert  "Ciddi sıkıntıları atlattı. Takibe devam  edeceğiz. Bundan sonra belirli sporları yapabilir ama yarışmalı sporlardan uzak  durması gerekiyor. Futbol oynayabileceğini zannetmiyorum, oynayamaz. Bunu  kendisine söyledim, çünkü böyle bir durumda futbol gerçekten ciddi sakıncalar  doğurur. Kendisi üzüldü ama bu duruma alışması gerektiğini belirttim."  şeklinde konuştu.