Futbolda 3 Temmuz  davası'nda kritik duruşma yarın yapılacak.

Futbolda şike iddialarıyla ilgili Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın yeniden yargılandığı dava ile haklarındaki hükümler Yargıtay tarafından bozulan 31 sanığın yargılandığı dava, dosyalarının birleştirilmesiyle yeniden görülmeye başlandı. ü

Kamuoyunda "Futbolda şike" davası olarak bilinen davanın yarın görülecek olan 4. duruşmasında, Göksel Gümüşdağ, Abdullah Avcı, Ali Parlak ve Lütfi Arıboğan tanık olarak dinlenecek. 13. Ağır Ceza Mahkemesi, önceki celse haklarında çıkardığı davetiyeye rağmen tanık olarak gelmeyen bu kişiler hakkında, duruşmaya zorla getirilmeleri yönünde karar alınmıştı.

Önceki celse ayrıca şike iddiasına konu olan maçlarla ilgili gözlemci, hakem ve temsilci raporları da mahkemeye ulaşmıştı. Avukatların, hakem ve gözlemci raporlarının incelemesi için bilirkişiye gönderilmesi talebinde bulunmuş mahkeme de heyet olarak raporları kendilerinin inceleyeceğini açıklayarak avukatların talebini reddetmişti. Mahkeme ayrıca, mütalaa hazırlaması için dosyanın savcılığa gönderilmesine hükmetmişti. 

Savcının yarın mütallasını açıklaması bekleniyor..

dha