Her hafta sonu saat 10:00-12:00 arası 95.8 Radyo Gol'de Doğru Tektir programında dinleyicilerinin karşısına çıkan Levent Ümit Erol gündemi ele almaya devam ediyor.

Fenerbahçe Beko'nun deneyimli koçu Obradovic ile ilgili açıklamalarda bulunan Levent Ümit Erol; ''Sporun içinde olan insanlar Obradovic'in molada söylediklerini anlayışla karşılayabilir. Sporun içinde bunlar var. Bunu Fatih Terim de yapar Ersun Yanal da yapar. Obradovic'in en büyük şanssızlığı kamera olmuş... Obradovic'i Obradovic yapan zaten kazanma hırsı, kaybetmeme düşüncesi... Bunlar sporun içinde olan şeyler. Çok fazla kaşımamak lazım bu olayları... Biz bu ülkeye çok fazla Obradovic getiremeyiz!'' açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe Beko'nun şu anki performansına da değinen Erol; ''Fenerbahçe Beko bu kötü gidişata hem kadro kalitesi, hem Euroleague tecrübesi ile yakın zamanda son verecektir. Ayrıca ben Fenerbahçe Basketbol Takımının küçülmeye gideceğini düşünmüyorum. Fenerbahçe Basketbol Takımı geçmişte dahi her zaman üst sıralara oynayan bir takımdı...'' açıklamasında bulundu.