Ligue 1 ekiplerinden Lille'nin Sportif direktörü Campos; Berke Kılıç, Mustafa Yıldırım, Eyüp Oskan ve Arda Okan Kurtulan’ı takip edeceği ifade edildi.

Kadrosunda 3 Türk futbolcu bulunan ve Mustafa Kapı’ya da imza attıracak olan Fransız kulübü, ülkemizden yeni yetenekleri kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Fransız kulübü Lille, Türk futbolcuları takibine devam ediyor.

Kadrosunda 3 Türk oyuncu bulunduran, son olarak da genç milli Mustafa Kapı’yı renklerine bağlayacak Lille’in sportif direktörü Luis Campos, gözünü yeniden Türkiye’ye çevirdi. Campos yeni sezonda ülkemizden 4 ismi izleyecek ve oyuncuların göstereceği performansa göre transferler gerçekleştirilecek.

Campos bu sezon, Altınordu’nun 2004 doğumlu sağ beki Berke Kılıç, Alanyaspor’un 2002’li forveti Mustafa Yıldırım, Erzurumspor’un 2003 doğumlu sağ beki Eyüp Oskan ve Fenerbahçe’nin 2002’li forveti Arda Okan Kurtulan’ı takip edecek.

Öte yandan Süper Lig ekibi Galatasaray ile sözleşmesi sona eren ve Lille Kulübü ile anlaşan Mustafa Kapı da imza için yarın Fransa’ya gideceği belirtildi.

2002 doğumlu genç orta saha, resmi işlemlerin sonrasında yeni takımına katılacağı çıkan haberler arasında.

Kaynak: TRT Spor