Khabib Nurmagomedov, dünyaca ünlü McGregor'u kafes dövüşünde nakavt ederek adını dünyaya duyurmuştu. Rusya vatandaşı Müslüman sporcu, maçı kazanmasının ardından kafesten atlayarak İrlandalı'nın ekibine saldırmıştı.

Maçın ardından Khabib, "Herkes benim kafesten atladığımı konuşuyor; ama dinime, aileme küfredenlerden kimse bahsetmiyor" açıklamasını yapmıştı.

Bu olay üzerinden aylar geçtikten sonra McGregor'dan bir skandal daha geldi.

Her şey Khabib Nurmagomedov'un McGregor'un şüpheli emekliliği hakkında konuşmasıyla başladı. Khabib şu ifadeleri kullandı:

"Bıraktığını düşünmüyorum. Conor 'senden ayrılıyorum' deyip her zaman geri dönen kıskanç kadınlara benziyor"

Bunun üzerine çılgına dönen McGregor, rakibinin karısını aşağılayıcı İslami fobi içeren bu twiti attı: "Senin karın bir havlu"

Fakat McGregor, hatasının farkına vararak bu twiti 15 dakika sonra sildi. Bu eylemi onun haber sitelerine düşmesine engel olamadı.

Bu ahlaksızca twiti atmakla kalmayan İrlandalı, "Rövanş yapmaktan korkma seni küçük fare. Her zaman sana emredileni yaparsın" diye konuştu.

McGregor daha önce Nurmagomedov'un babasına, ülkesine ve dinine hakaretler savurmuştu.

Nurmagomedov'un karısının ismi bilinmiyor. Dışarıda pek nadir görülen Khabib'in eşinin bir oğlu ve bir kızı var.



SUÇ MAKİNESİ 

McGregor, saha dışında bir çok vukuatı bulunuyor. Miami'de bir hayranının telefonunu alıp kıran sporcu kısa bir süre gözaltında tutulmuştu.

OTOBÜSE SALDIRDI 

Ayrıca Khabib maçından önce rakibinin ekibinin bulunduğu otobüse sandalye fırlattı ve insanların yaralanmasına sebep oldu.

TECAVÜZ İDDİASI ARAŞTIRILIYOR 

McGregor'un Dublin'de tecavüz iddiasıyla soruşturulduğu biliniyor. Ocak ayında bir kadının şikayeti üzerine karakola giden McGregor'un burada ifade verdiği ve olayın hala soruşturma kapsamında olduğu ifade ediliyor.



Kaynak:Hürriyet