Türk spor camiasının en önemli isimlerinden Mehmet Cansun, Doğru Tektir'e özel açıklamalarda bulundu.

Türk futbolunu değerlendiren efsane başkan Mehmet Cansun, ''Bizde topa vuramayan adam Avrupa'da başka bir takıma gidip haftanın takımı kadrosuna giriyor bu işte bir sıkıntı var.'' açıklamasında bulundu.

Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Cansun, ''Bizim zamanımızda kulübü FİFA Dünya sıralamasında 2.sırada bıraktık ve kulübün borcu sadece 6 Milyon TL idi o da bankalara olan borçtu. O sene aşçısından takımdaki kaptanına kadar takım olduk. Hasan Şaş 300 bine oynadı diğer futbolcularımızda maaşlarında indirime gitti.O zaman aile olduk ve sonunda da şampiyon olduk!

Kulüp içinde aile ortamı yaratabilmek çok önemli,bu ortamı sağlarsanız futbolculardan verim alırsınız.Bizim zamanımızda Galatasaray'da her futbolcu çok güzel günler geçirdi,Galatasaray'a çok ciddi hizmetler verdiler. En kötü dönemimizde bile kupalar kazandık. Fakat bu şu demek değil Galatasaray ilk kurulduğu günkü gibi yönetilmek zorunda değil, bir değişiklik yapılmalı. Aksi taktirde küçülüyorsun bir şeyler yapayım derken borçlanıyorsun. Bu bağlamda da dünyanın önde gelen kulüpleri örnek alınmalı, bu ayıp değil!'' açıklamasında bulundu.