İngiltere'de mutsuz günler geçiren Mesut Özil'in son dönemde yaşadığı sakatlık sorunları İngiliz basının tepkisini çekmiş ve Özil'in takımdan ayrılacağına yönelik iddialar ortaya atılmıştı. BATE maçında da kadroda yer almayan için iddialar alevlendi...

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Unai Emery'nin tercihleri arasında yer almayan Mesut Özil'in takımdan gönderilmesine yeşil ışık yaktığı belirtildi.

Real Madrid'den takım arkadaşı olan Ronaldo ile yeniden buluşmaya sıcak bakan Mesut Özil'in sezon sonu Juventus'tan bir hamle beklediği iddia edildi ancak transfer söylentileri hemen kesildi.

Gözden çıkarılan Türk asıllı Alman yıldızın Juventus'a önerildiği ancak Juventus'un pek ısrarcı olmadığı öğrenildi.

FENERBAHÇE DEVREYE GİRİYOR

Öte yandan Takvim'de yer alan habere göre; Mesut Özil ile ilgili gelişmeleri yakında takip ettiği iddia edilen Fenerbahçe'nin gözden çıkarılan Mesut Özil için sezon sonu devreye gireceği ifade edildi.

'FENERBAHÇE'DE OYNAYACAĞIM' 

Mesut Özil'in daha önceden yaptığı açıklamada, "Annem Türkiye'de oynamamı istiyor. Onun bu istediğini bir gün mutlaka gerçekleştireceğim. Bunu da Fenerbahçe forması altında yapacağım" ifadeleri yönetimi harekete geçiren en büyük etkenlerden birisi.

KANARYA DEVLERLE YARIŞIYOR

30 yaşındaki futbolcu için sadece Juventus'un değil birçok Avrupa kulübü ilgileniyor. Eğer Mesut Özil Fenerbahçe'ye gelmeye yeşil ışık yakarsa, yönetim transferi bitirmek için tüm şartları zorlayacak.

SÖZLEŞMESİ 2021 YILINDA BİTİYOR

Daha önce Real Madrid forması da giyen yıldız oyuncunun Arsenal ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam ediyor.

Özil, sözleşmesi bittiğinde Türkiye'ye gelirse 32 yaşında Fenerbahçe forması giymiş olacak.

İNGİLİZ BASININDAN ÇİRKİN SALDIRI

İngiltere'nin sansasyonel yayınları ile tanınan basın organlarından 'The Sun' gazetesi Arsenal'in aldığı yenilgileri Mesut Özil fotoğrafları ile sayfasına taşımış ve yenilginin sorumlusunu Mesut olarak göstermeye çalışmıştı.

HASTALIĞINI DİLLERİNE DOLADILAR

Aynı gazete Mesut Özil'in teknik direktörü tarafından kadroya alınmamasını ya da hasta ve sakat olmasını da diline dolamış durumda. Kelime oyunları üzerinden Mesut'un hastalanmasını diline dolayan gazete, son olarak Mesut Özil'e hakaret edecek boyuta da geldi.

HADDİNİ AŞAN İFADELER!

Sınırı aşan The Sun yazarı Neil Ashton, Mesut Özil'e 'virüs' diye hakarette bulundu. Mesut'un acilen kulüpten gönderilmesi gerektiğini söyleyen Ashton'ın bu kullandığı bu ifadeler İngiltere'deki futbolseverler tarafından da büyük tepki topladı.

İNGİLİZ TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

İngiliz taraftarlar yaptıkları yorumlarla Neil Ashton'a tepkilerini gösterdiler. 'Bu çok iğrenç', 'Tamamen ahmakça', 'Utanç verici. Sözde gazeteci...', 'Ashton, insanlık adına utanç verici birisi' yorumlarında bulunan İngiliz futbolseverler, gazeteyi boykot çağırısında bulundu.

Mesut Özil, 2013 yılından bu yana Arsenal'de forma giyiyor...


Kaynak:Hürriyet