''ONYEKURU'YU TAKIMDA DÜŞÜNMÜYORUZ''

Henry Onyekuru hakkında açıklamalarda bulunan Kovac '' 25-26 kişilik kadrolarla kolektif şekilde oynanan bir oyundur. Eğer birisi senden daha iyiyse, daha iyidir ve o oynar. Teknik direktör için durum son derece kolaydır. Onyekuru, kulübün kendisini düşünmediğini, istemediğini biliyor. Yeni bir kulüp bulma konusunda serbest. Sportif Direktörümüz Paul, transfer durumuyla ilgileniyor. Onyekuru için en iyi seçenek ona ve menajerlerine kalmış durumda.'' dedi.

ONYEKURU VE AİLESİ İSTANBULDA

Ara transfer sezonunda adı Türk kulüpleri ile anılan Monaco'nun Nijeryalı futbolcusu Henry Onyekuru ve ailesi bu sabah İstanbul'a geldi. Yıldız futbolcu İstanbul Havalimanı'ndan aktarmalı olarak  Fransa'nın Nice şehrine uçarken, ailesi İstanbul'da kaldı. Beraberlerinde 10 bavul ile ailesini İstanbul'da bırakan Nijeryalı kanat oyuncusunun kulübü ile işlemleri halledip İstanbul'a geleceği belirtildi.

Monaco Teknik Direktörü Niko Kovac'ın adı transferde Türk kulüpleriyle anılan Henry Onyekuru ile ilgili olarak 'Ayrılmak istiyor' şeklindeki açıklamasından sonra yıldız futbolcuyla ilgili bu flaş gelişmenin yaşanması heyecan yarattı. 

10 BAGAJ İLE GELMESİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle bu sabah  saatlerinde Nijerya'nın başkenti Lagos'tan İstanbul'a gelen Henry Onyekuru daha sonra aktarmalı olarak Fransa'nın Nice şehrine uçtu. İstanbul'da kalan yıldız futbolcun ailesinin 3 üyesi ve beraberlerinde 10 bagajının bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Hürriyet