Levent Ümit Erol’un hazırlayıp Cem Yılmaz’ın sunduğu Radyo Gol'deki Doğru Tektir programına konuk olan Ozan Köprülü önemli açıklamalarda bulundu.

İlk olarak U19 Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonasındaki durumunu değerlendiren Köprülü; ''U19 Milli Takımımız bugün Karadağ ile çok önemli bir maça çıkıyor ben çocuklarımızın bu maçı kazanıp işi bitireceklerine inanıyorum. Beşiktaş altyapısı olarak U19 Milli Takımına 6 futbolcu gönderdik 5'i ilk 11'de forma giyiyor. Bu benim ve Beşiktaş için çok büyük gurur. Bu çocukların hepsi elimde büyüdü onları tribünden izleyip onlarla beraber İstiklal Marşı okumak beni büyük bir şekilde gururlandırıyor!'' açıklamasında bulundu.

Altyapı ile ilgili düşüncelerini de dile getiren deneyimli hoca; ''Altyapıda beklemek sabretmek çok önemli... Ben de altyapı konusunda çok iyi sabrettiğimi düşünüyorum. Şu an Beşiktaş'ta Kartal'ı tanımayan yoktur. Onlarla beraber çok mücadele ettik. Kartal'ı izlemek benim için çok büyük gurur! Ben 9 yaşında Serpil Ahmet Tüzün ile çalışmaya başladım o gün zaten teknik direktör oldum. Beşiktaş'ın A Takımı teknik direktörü olarak Vodafone Arena'ya çıkmak tabii ki çok büyük gurur olur!'' açıklamasında bulundu.

En büyük hedefini de dile getiren Ozan Köprülü; ''Ben Beşiktaş ile doğup Beşiktaş ile büyüdüğüm için benim önceliğim her zaman Beşiktaş'tır! Tek bir hedefim var Beşiktaş A Takımına oyuncu yetiştirmek! Biz Beşiktaş karakteri ile büyümüş insanlarız. Ben de altyapıdaki çocuklarımıza Beşiktaş karakterini öğretmeye çalışıyorum.'' açıklamasında bulundu.