Bursaspor forması giyen Özer Hurmacı, Adana Demirspor maçı sonrası kendisiyle ilgili açıklamalarda bulunan takım arkadaşları Kerem Kök ve Anıl Kararer'e TRT SPOR aracılığıyla yanıt verdi.

Hurmacı açıklamasında ''Adana Demirspor ile oynadığımız ilk maçta arka adelem çekti ve 67. dakikada oyundan çıktım. Buna rağmen antrenmana çıkıp ayağım yırtılsa da maçta yırtılsın dedim. Dün yardımcı hocaya ısrarla sakat olsam da oynamak istiyorum dedim. Sabah hareket 07.40'ta hareket vardı, ben 07.25’te Havaalanına gidecek takım otobüsüne bindim. Anıl ve Cüneyt yanımdaydı, bu sırada yardımcı hoca Mehmet Yıldız bana 'Hoca seni istemiyor' dedi. Ben şaşırdım şok oldum sinirlendim ve otobüsten indim. Sakatlığımla ilgili hem kulübün resmi açıklaması var hem de doktorun açıklaması var. Ben bu kulüpte sezon başından beri para almadım ve kulübe ihtar çekmedim. Ve yine bu kulüpte kadro dışı bırakılmaya kalkışılan Anıl için Başkana gittim konuştum. Ben denilenin aksine 'ayağım yırtılsada oynamak istiyorum' ifadelerini kullandım. Eğer dedikleri gibi olsa neden sabah saat 07.25’te takım otobüsüne bineyim? Büyük Bursaspor taraftarının bunları bilmesini istiyorum.'' ifadelerini kullandı.

33 yaşındaki futbolcuya dün gece kendisine uygulanan tedavi sırasında çekilen fotoğraflar...

Adana Demirspor maçı sonrası Kerem Kök, Özer Hurmacı ile ilgili "Dün acı bir olay yaşadık. Takımda bir arkadaşımız kendini düşünerek bizi yalnız bıraktı. İsim vermeyeceğim. Bursasporlular öğrenecek. Alçakça sabote edildik. Dün akşam hayatım boyunca unutamayacağım bir ders aldım Biz savaşa geliyoruz. 8-9 aydır maaş alamayan futbolcular antrenmanı boykot eder, hiç yapmadık" demişti.

Anıl Karaer ise "Özer Hurmacı dün oynamadığı için kampı terk etti. Ben futbol hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşadım. Saat 2, 3'lere kadar bunların konuşmaları oldu. Bu bize ihanettir" ifadelerini kullanmıştı.  

KAYNAK : TRT SPOR