Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın 2019 yılında Monaco'dan büyük umutlar ve uzun uğraşlar sonucu transfer ettiği Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao, Sarı Kırmızılı kulüpte iki sezon forma giydi.

Performansıyla beklentilerin bir hayli altında kalan deneyimli golcü, Sarı Kırmızılı forma ile Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 34 mücadelede 19 gollük performans sergiledmişti.

Yaşadığı sık ve uzun süreli sakatlıklar sonrasında takımdan gönderilen yeni durağı olan Rayo Vallecano'da şu ana dek çıktığı dört maçta üç kez fileleri havalandırarak herkesin dikkatini çeken yıldız isimle ilgili olarak İspanyol basınından flaş bir iddia geldi.

Cadena SER adlı radyo kanalı, resmi internet sitesinden paylaştığı özel haberinde; 35 yaşındaki santrforun menajeri Jorge Mendes tarafından La Liga'dan dokuz takıma daha önerildiğini iddia etti.

Söz konusu kulüplerin Kolombiyalı futbolcunun sakatlıklarından endişe ettikleri için bu transfere onay vermediği de haberin detaylarında yer alırken, çıkan iddiaya göre Vallecano yapılan sözleşmeye sakatlık konusunda özel bir madde de eklettirildi.

Kaynak: Fotomaç