16 ilin Şampiyonları belli oldu ve her kesimden insanın takımını kurup yarıştığı Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı halı saha futbol ligi olan iddaa Rakipbul Ligi 2017 Türkiye Finalleri’nde Türkiye’nin en iyisi belli oluyor.

Finaller Canlı Yayınlanacak!
16 ilin en iyleri belli oldu ve Antalya’da buluşacaklar! Her bir maçın ayrı bir önem taşıdığı, Her maçta heyecanın doruklarda olduğu futbol şöleni internet üzerinden canlı yayınlanacak. Halı sahalarda profesyonel futbol heyecanını yaşatan iddaa Rakipbul Ligi,  16 İlde şampiyonluğunu ilan eden takımlar,  Antalya’da ilini temsil etme hakkı kazandı ve Antalya’da şampiyon olan takım, EMF’nin düzenlemiş olduğu Avrupa’dan 32 ülkenin katıldığı Avrupa Mini-Futbol Şampiyonasında Türkiye Milli Takımı’nı temsil etme hakkı kazanacak.

Şampiyon Avrupa'ya!
Antalya’da düzenlenecek Türkiye Finallerinin sonunda ise Türkiye'nin en iyi halı saha futbol takımı belirlenecek. Türkiye Şampiyonu olacak takım, iddaa Rakipbul Ligi 2016-2017 Sezonu Şampiyonluk Kupası’nın sahibi olmanın yanı sıra ülkemizi Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenecek olan Avrupa Halı Saha Şampiyonlar Liginde temsil etme hakkı kazanacak.

iddaa Rakipbul Ligi nedir?
Özellikle son yıllarda erkeklerin en büyük hobileri arasında bulunan “Halı Saha Futbolu” denince akla gelen ilk isim olan iddaa Rakipbul Ligi, kurulduğu 2006 yılından beri Türkiye’nin 16 ilinde Rakipbul.com internet sitesi üzerinden 13.000’in üzerinde halı saha takımına ve 160 binden fazla amatör futbolsevere hitap ediyor. Düzenlediği her maçta hakem, saha koordinatörü, haber, maç sonu basın toplantıları, fotoğraf, FULL HD video ve detaylı istatistik gibi hizmetler sunarak sporseverlere profesyonel futbolcu olma hissi yaşatan iddaa Rakipbul Ligi, aynı zamanda European MiniFootball Federation’un (EMF) Türkiye temsilcisi konumunda bulunuyor. iddaa Rakipbul Ligi’nin Türkiye Şampiyonu, EMF her yıl düzenlediği miniEuro Avrupa Halı Saha Şampiyonasında Türkiye’yi temsil ediyor.