Liverpool'un Renato Sanches'i yakın takipte olduğu ve Portekizli oyuncu için 20 milyon Euro'yu gözden çıkarttığı kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon 20 milyon Euro bonservis bedeliyle Bayern Münih’ten Lille’in yolunu tutan Portekizli orta saha, geçen sezon Fransız ekibiyle 30 maçta boy gösterdi. Bu sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle formasından uzak kalan Sanches, ligde sadece 8 maçta görev alabildi. Serie A ekiplerinden Inter’in de radarında olan Sanches’in daha önce de boy gösterdiği Premier Lig’e daha yakın olduğu iddia edildi.


Fransa,  Lig1 de Takım olarak başarılı bir sezon geçiren yıldız oyuncu,Burak yılmaz gibi Yusuf yazıcı gibi Zeki çelik gibi Milli futbolcularımızın'da formasını terlettiği Lille Lig1 de lider konumunda.


SANCHES'E 20 MİLYON EURO
Renato Sanches için yakın takipte olan Liverpool, teknik direktör Jürgen Klopp'un takımında görmek istediği Portekizli oyuncu için 20 milyon Euro civarında bir bonservis bedelini gözden çıkarttı.

WIJNALDUM, BARCELONA'NIN RADARINDA
Öte yandan Liverpool’un Hollandalı orta sahası Wijnaldum’un bir süredir Barcelona’nın takibinde olduğu, Ada ekibinin Sanches transferini bitirmesi halinde Wijnaldum’un takımdan ayrılmasına izin verebileceği iddia ediliyor. Daha önce Premier Lig’de Swansea formasını terleten Sanches, 15 maçta görev yapmıştı.

Kaynak:Ntvspor