Rio Olimpiyat Oyunları'nda bir şok daha!

Brezilya'nın Rio de Jenerio Kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları'nda yaşanan skandalların ardı arkası kesilmiyor...

2016 Olim oyunları'nda 7 yıl önce aday olduğunu açıklayan Brezilya hükümeti Rio De Jenerio'yu "Cidade Maravihosa" yani "Harika şehir" olarak tanıtmışlardı. Ancak 5 Ağustos günü start alan olimpiyat oyunlarında yaşanan organizasyon eksikliğinde bir de taciz olayları, bomba paniği ve Rio polisinin bir hırsızı silahla öldürmesi damga vurdu. Fakat Rio de Jenerio'da sorunlar bitmiş değil. Skandallarıyla gündemde kalmaya devam eden Rio'da bu kez de eğlence alanlarnda yemek ve su kıtlığı yaşanıyor.

Olimpiyat oyunları sırasında seyircilere yemek ve su verilen birimlerde yaşanan kıtlık ve uzun kuyruklar nedeniyle organizatörler önlem alma yoluna gitti.

2016 Rio Organizasyon Komitesi'nin sözcüsü Mario Andrada, seyircilerin dışarıdan yemek ve su getirmelerine izin verildiğini belirterek, "Böylece yiyecek ve su sağlanan mekanlarda oluşan kuyruk ve baskıyı rahatlatmış olacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer