Futbol tarihinin en iyi sol beklerinden gösterilen Roberto Carlos, sevenlerini heyecanlandıran bir açıklama da bulunuldu.

Futboo Sitesinin Haberine Göre;

İsmail Kartal gelmeden önce Fenerbahçe’de ismi anılan teknik adam adaylarından biri  olan Roberto Carlos’un sosyal medyada yayınlanan videosundaki sözleri, yıldız ismin sevenlerini bir hayli heyecanlandırdı.

Yayınlanan videoda iki taraftarın Roberto Carlos’tan imza aldığı ve  taraftarın sorusu üzerine Brezilyalının ''Merak etme, Türkiye’ye geri dönüyorum'' sözleri kamuoyunda merak uyandırdı.

Kısa zaman içinde sosyal medyada da büyük ilgi gören videodan sonra Roberto Carlos hakkındaki iddialar da arttı.

Vitor Pereira’nın ardından İsmail Kartal’ın teknik direktörlük  görevine geldiği Fenerbahçe’de, Roberto Carlos’un da adı daha önce anılmıştı. Sezon sonuna kadar Roberto Carlos’un göreve getirilmesi futbol kamuoyunun gündeminde geniş yer bulmuştu fakat sarı-lacivertliler daha sonra İsmail Kartal’I teknik direktörlüğüne getirdi.

Roberto Carlos’un sosyal medyadaki  yayınlanan bu videosundan sonra acaba ''İsmail Kartal’ın teknik ekibinde mi yer alacak?'' soruları sorulmaya başlandı. 

Roberto Carlos’un Türkiye temsilcisi Fatih Sönmez, geçtiğimiz haftalarda  çıkan Fenerbahçe haberleri ile ilgili TRT Haber’e ''Şu an için bize ulaşmış bir teklif yok. İhtimaller üzerine konuşmak doğru olmaz. Ama şartlar ve doğru zaman oluşursa neden olmasın. Sonuçta Fenerbahçe, Roberto Carlos, Fenerbahçe'nin eski evi'' açıklamalarında bulunmuştu.

Malatyaspor'da Sumudica ile yolların ayrılmasından sonra Roberto Carlos'un ismi Yeni Malatyaspor ile de geçmeye başladı. Özellikle Roberto Carlos'un sosyal medyadaki  videosunun Yeni Malatyaspor ile ilgili olabileceği söz konusu oldu.

KAYNAK: FUTBOO