Verdiği demeçlerle gündeme oturan Robin van Persie, bu kez sakatlığı ile gündeme geldi. Önceki gün takımdan ayrı çalışan Hollandalı futbolcu, dünkü idmana ise bu kez kendini denemek için çıktı. Bir süre sahada kalan Hollandalı, ardından "Ağrılarım nüksetti" diyerek çalışmayı yarım bıraktı. İngiltere'de sık sık bilek sakatlığı problemi ile karşı karşıya kalan van Persie'nin Gaziantepspor maçı kadrosuna alınıp alınmayacağı bugün yapılacak son deneme sonrası belli olacak.

Teknik Direktör Pereira 3 maçtır ilk 11'i bozmuyor ve Gaziantep deplasmanında da bunu sürdürmek istiyor. Ancak, önümüzdeki hafta içinde Celtic ile oynanacak maçta Kjaer ve Nani cezalı. Bu oyuncuların yerine Gaziantep'te Volkan Şen ve Ba'nın durumunu görmek isteyebilir ya da maçın gidişatına göre Ba ve Volkan'ı erken oyuna alabilir. Ayrıca, ağrıları dinmezse Van Persie yerine Fernandao ilk 11'de sahaya çıkabilir

Fenerbahçe, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. Bu çalışma saat 11.00'de başlayacak. Sarı-Lacivertli takım öğleden sonra ise Gaziantep'e uçacak.