Dünyaca ünlü Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun sahip olduğu otel zincirinin hızla yayılan ölümcül koronavirüse karşı hastaneye dönüşeceği iddialarına otel tarafından yalanlandı.

Ronaldo'nun Lizbon'da yer alan otellerinin,  koronavirüse karşı hastaneye dönüştürüleceği öne sürülmüştü, ancak otelden yapılan açıklamada şu ifadeler kullandıldı;  "Biz bir oteliz. Hastaneye dönüşmeyeceğiz. Diğer günlerde olduğu gibi otel olarak kalacağız" 

Konuya dair açıklamada bulunan yıldız oyuncu Ronaldo, Serie A devi Juventus'taki takım arkadaşı Daniele Rugani'nin virüse yakalanmasının ardından şu açıklamayı yapmıştı; "Dünya, hepimizin çok dikkatli olması gereken zor bir dönemden geçiyor. Sizinle bir futbolcu olarak değil, bir oğul, baba, dünyayı etkileyen bu durumdan endişeli bir insan olarak konuşuyorum. Dünya Sağık Örgütü'nün ve ülkelerimizin uyarılarına dikkat etmeliyiz. İnsan sağlığı her şeyin önündedir."

Öte yandan ölümcül Kovid-19 virüsüne yaklananların sayısı, 5 kez Ballon D'Or ödülü kazanan yıldız oyuncunun ülkesi Portekiz'de geçtiğimiz gün 76'dan 245'e yükselmişti.

Kaynak: Goal.com