Dünya Sağlık Örgütü tarafından küresel salgın ilan edilen koronavirüs yüzünden karantina günlerini Portekiz'in Madeira adalarında geçiren yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Rafael Macedo isminde yerel bir siyasetçinin hedefi oldu.

Olay, 35 yaşındaki Portekizli futbol Cristiano Ronaldo ve kız arkadaşı Georgina Rodriguez'in çocuklarıyla birlikte yaptıkları yürüyüşün fotoğrafı ile başladı. Bu fotoğrafa ilişkin yerel siyasetçi Macedo şu ağır hakaret içeren ifadeleri kullandı; "İtalya'dan gelen o hayvanın evde kalmasını istiyorum. O serseriyi hemen Madeira'dan gönderin" 

Daha sonra ise söylediği ifadelerle ilgili bir şanssızlık yaşadığını dile getirdi.

Portekizli siyasetçi yaşadığı şanssızlık ile ilgili şu açıklamayı yaptı; "Hesabım hacklendi. CR7'miz hakkında böyle yorumlar asla yapmam. Bu ilk kez olmadı ve şifrelerimi değiştirdim. Ronaldo'dan af diliyorum. Şimdi her hafta şifrelerimi değiştireceğim. Hackerlar her yerde. Bu yüzden çok dikkatli olacağım. Herkesten özür dilerim ama her şeyden önce olanlardan dolayı hayran olduğum CR7 ve ailesinden..."

Ayrıca Madeira'da bir sokağa çıkma yasağı bulunmasa da insanların inisiyatifinde bir karantina uygulanıyor. Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Ronaldo, bu ortamda yaptığı yürüyüşle gündem olmuştu.

Cristiano Ronaldo ailesinin yürüyüşü bir kısım tarafından kötü örnek olarak tanımlanırken bir kısım da içeride geçirilen zaman sonrası çocuklarla temiz hava almanın ihtiyaç olabileceğini ifade etti.

Kaynak: Super Haber